2014. sze 24.

Te is utálod, ha kifakulnak a fekete cuccaid? Itt a megoldás!

írta: rckostar
Te is utálod, ha kifakulnak a fekete cuccaid? Itt a megoldás!

A divatvilág és a mi kedvencünk is szezonról szezonra az örök klasszikus, a fekete: gardróbunkat akár évszakonként frissíthetjük a sötét legújabb árnyalataival. De hogyan őrizhetjük meg kedvenc „kis feketénk” gyönyörű, mély színét úgy, hogy annak az anyag se lássa kárát?

Az Amway HOME legújabb, SA8 Black folyékony mosószer koncentrátumát kifejezetten sötét tónusú ruhákhoz fejlesztették ki, így szakértő segítséget nyújt fekete ruháink kíméletes ápolásához.

Amway_SA8_Black_Europe_TM.jpg

A TERMÉKRŐL

Jó hírünk van a sötét árnyalatok számára! Az Amway HOME termékpalettája az SA8 Black folyékony mosószerrel bővül. A legmodernebb szín- és anyagkímélő technológiának köszönhetően az Amway HOME SA8 Black mosószer koncentrátum hosszabb ideig megőrzi a fekete és sötét ruhák színét és tónusait, védi őket a kifakulástól és eltávolítja az apró rostszálakat is, ezzel új életet lehelve a fekete anyagba. Ár: 6800 Ft (1 liter)

6 ok, amiért fekete ruháink az SA8-at választanák

Sötét, színes és fehér külön mosást érdemelnek! – ez minden kezdő vagy gyakorlott háziasszony mantrája a mosógép előtt. Érdemes betartani a szép eredmény érdekében! Íme a 6 legfontosabb érv az Amway HOME SA8 Black használata mellett:

 

  1. Természetes összetevők, kíméletes technológiák. Az új folyékony mosószer a legmodernebb szín- és anyagkímélő technológiának köszönhetően hosszabb ideig megőrzi a fekete és sötét ruhák újszerű megjelenését. Összetevői között megtalálható a természetes forrásból, például kókuszdióból, citrusfélékből és természetes ásványokból származó, exkluzív BIOQUEST FORMULATM hatóanyag-együttes.
  2. Különleges polimerek a fekete védelmében.Az Amway HOME legújabb tagja nem tartalmaz festékanyagot, mégis újjávarázsolhatjuk vele kedvenc sötét ruháinkat: különleges polimere ténylegesen megakadályozza a ruhafesték kimosódását, minimálisra csökkenti a színek kifakulását és más ruhák elszíneződését.
  3. Új életet lehel a régi ruhákba is. A mosószerben található enzim (celluláz) megakadályozza a szövet bolyhosodását, így megőrzi ruháink ragyogó színét, sőt, segítségével akár a régebbi darabok is újjászülethetnek.
  4. Bármilyen textíliához használható. Az SA8 Black mosószer szinte bármilyen textília - de különösen a pamutfélék - mosására alkalmas, emellett többszínű ruhákhoz (így például fekete-fehér csíkos blúzok) is használhatjuk. A folyékony mosószer különleges összetevői csökkentik mosás közben a különböző színű ruhák elszíneződését.
  5. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Bőrgyógyászati vizsgálatok igazolták, hogy az SA8 Black mosószer nem irritálja a bőrt, és nem hagy káros maradványokat a ruhákon.
  6. Takarékos. Az SA8 Black használatával spórolhatunk: optimális ápolóhatását alacsonyabb hőmérsékleten éri el, így a mosással kevesebb energiát fogyasztunk.

Az Amway HOME kínálatában szereplő, a mosás hatékonyságát növelő termékek természetes forrásból származó, biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak, így nagyon alacsony hőmérsékleten is eltávolítják a zsírt, a szennyeződéseket és a foltokat.

A koncentrált összetételnek köszönhetően pedig csökken a felhasznált műanyag flakonok száma, amivel a környezetünket is óvjuk, hiszen egy doboz termék a szokásosnál több mosásra elegendő.

Szólj hozzá

fekete amway mosószer