2013. ápr 29.

Rácuppantunk a kuponozásra

írta: rckostar
Rácuppantunk a kuponozásra

Tömegek frissítik ruhatárukat az akciós napokon

A kuponozás az új hobbi: hódítanak a szezonális akciók, szinte piros betűs ünnepnek számítanak a divatrajongók naptárában. A kedvezményvadászat csak az egyik apropó, a trendi szettek beszerzése a barátok, barátnők társaságában kihagyhatatlan programmá vált. Ez a karácsonyi shopping-őrület tavaszi kiadása, annyian vásárolnak ilyenkor, mint egy-egy adventi hétvégén.

 glamour.jpg

Bár megbízható alapdarabjaink éveken át szolgálhatnak bennünket, a divat gyorsan változik, újabb és újabb trendek érkeznek. Aki kimarad, lemarad! A divatmárkák, a bevásárlóközpontok és a magazinok rendszeres akcióival azonban felzárkózhatunk, jelentős kedvezménnyel juthatunk a legújabb darabokhoz. A kuponozás népszerűbb, mint valaha, a legelszántabbak hetekkel előre böngészik az üzletek kínálatát, listát készítenek, ismerősökkel egyeztetnek, felkészülten várják, hogy elsőként csaphassanak le az aktuális kollekciókra.

Gyorsan terjed a kuponőrület, tömegek zarándokoltak a legtöbb világmárkának otthont adó Arena Plazába is április második hétvégéjén, hogy gardróbjuk legújabb darabjait egy helyen megvásárolhassák. Annyi vásárló érkezett a bevásárlóközpontba, mint a legforgalmasabb karácsonyi hétvégéken. A rohamra az üzletek is felkészültek, közel 20 márkabolt akár egy órával tovább tartott nyitva, hogy a divatrajongók még az utolsó kuponjaikat is beválthassák.

„Divatfüggő vásárlóink számára minden lehetőség adott, hogy követhessék a legújabb trendeket. A havi egyszeri 20%-os szerda mellett rendszeresen csatlakozunk a divatmagazinok akcióihoz is, hogy a stílusos megjelenés mindenki számára elérhető legyen. Az áprilisi Glamour-napokon a legtöbben szombaton vágtak neki a bevásárlókörútnak, ekkor kitehettük volna a „megtelt” táblát, hiszen kétszer annyian vásároltak nálunk, mint egy átlagos szombaton.” – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Az üzletek, márkaboltok tapasztalatai alapján a kuponos napokon másként vásárolunk, felkészülten érkezünk, ekkor szerezzük be ruhatáruk új, trendi darabjait. A drágább termékekből ilyenkor szívesebben választunk, de a fő szempont, hogy a legújabb kollekciókból zsákmányolhassunk.

 

Szólj hozzá

marketing vásárlás fashion divat shopping kupon Glamour Arena Plaza