2013. sze 09.

Olaszos sikk és skandináv minőség az őszi esőben is - tábort ver a Helly Hansen és a Napapijri

írta: rckostar
Olaszos sikk és skandináv minőség az őszi esőben is - tábort ver a Helly Hansen és a Napapijri

Ki tudhatna többet a hideg, téli napok divatjáról, a zimankó elleni harcról, mint a skandinávok? Sapka, sál, kabát, letisztult, kifinomult design, minőségi anyagok, kiváló minőség: e szavak hallatán máris a szeles kikötőben, hófödte hegyek közt érezhetjük magunkat. Nem kell azonban rögtön az utazáson gondolkodni, hogy tanácsot kérjünk téli gardróbunk alapdarabjaihoz. A norvég Helly Hansen és a sarkkörök kutatói által ihletett, olasz Napapijri márka is megtalálható szeptembertől az Arena Plaza boltkínálatában.

Napapijri megnyitó_1.jpg

Szakértő Norvégiából: Helly Hansen márkabolt az Arena Plazában

Szeptember elején nyitotta meg új márkaboltját a prémium norvég sportruházat-szakértő, a Helly Hansen az Arena Plazában. Profiknak kifejlesztett és tervezett ruhái, kabátjai és aláöltözetei magabiztosságot adnak viselőiknek hegyen, völgyben és sík terepen egyaránt. A Helly Hansen márkához több, a sportruházatban azóta szabadalmazott fejlesztés is kapcsolódik, mint a LIFA-termékcsalád vagy a H2Flow technológia. A rajongók számára már ismert magas minőségű, skandináv dizájnnak megfelelően tervezett utcai és technikai ruhadarabok teljes női, férfi és gyerek kínálata elérhető az első emeleti üzletben.

Skandináv szellem, olaszos sikk: második hazai üzletét nyitja meg a Napapijri

Manapság nem ritka a kultúrák közötti keveredés, a divatban pedig egyenesen kötelező. A sportos, városi eleganciát kedvelők számára kellemes meglepetéssel indul az ősz! Szeptember elején megnyitja a második hazai üzletét az olasz Napapijri. A finn eredetű névvel rendelkező, olasz márka jellemzője a praktikumra való törekvés, a részletgazdag kidolgozás, a minőségi anyagok, minták kavalkádja, a frissesség. A Napapijri neves rajongótáborába tartozik Benedek Tibor és Epres Panni topmodell is. Meggyőző érvek és nevek! Az Arena Plaza első emeletén található üzlet Európa legújabb Napapijri boltja, mely teljes női, férfi és gyerek kollekciójával, illetve a ruhákhoz tartozó táskákkal, kiegészítőkkel várja a kifinomult utcai stílus iránt fogékonyakat.

Szólj hozzá

ősz trend ruházat Arena Plaza Napapijri Helly Hansen