2013. dec 04.

Extravagáns karácsony? Irány az Arena Plaza!

írta: rckostar
Extravagáns karácsony? Irány az Arena Plaza!

Az Arena Plaza a hagyományos trendek helyett idén formabontó megoldást választott: 21 egyedi karácsonyfa a bevásárlóközpont ünnepi díszítése. A Naracamicie, a Neckermann, a L’Occitane, a Baci Lingerie, a GUESS, a STILE Interio, a Coffeeshop Company, a Swarovski, a McCafé, a H&M, a BATA, a Libri, a Demmers, a HÖGL, a Stenders, a Samsonite, a Douglas, az Orex Óra-Ékszer, a GAS, a The Body Shop és a Starbucks mind-mind különleges elemeket is felhasználtak saját ünnepi fájuk „öltöztetésénél”. Ötletet meríteni is kiváló helyszín az Arena Plaza!


index.jpg

Már csak pár nap, és meggyújthatjuk a második gyertyát az adventi koszorún. Indulhat a készülődés: a listakészítés, az ünnepi menüsor kitalálása, a téli dekorációhoz szükséges kellékek begyűjtése, és bizony az összes meglepetés beszerzése. „Az ajándékok helye a fa alatt van!” – gondolhatnánk, legyen az bőrönd, blúz, fehérnemű, pohár, gumilabda, illatos fürdőgolyó, kézkrém, vagy éppen egy doboznyi tea. Az Arena Plazában az ajándékok most a karácsonyfákat díszítik! Legyen klasszikus vagy modern, elegáns vagy vidám, visszafogott vagy extravagáns – bőséges a felhozatal a trendi fenyőfákból a bevásárlóközpontban.

Karácsonyfa-díszítés „Arena-módra”

Az idei karácsonyi díszítés egyik uralkodó irányvonala a klasszikus alpesi faházakat, az északi hangulatot idézi. A földszínek, a barna, a kék és az ezüst hűvös árnyalatait a mesebeli erdő ihlette figurák - rénszarvas, bagoly, gombák -, valamint a hagyomány és a kézművesség jegyét hirdető norvég kötésminták egészítik ki. Ha pedig gyermekkorunkat idéző, eredeti karácsonyi hangulatot varázsolnánk, a hagyományos és természetes anyagok lesznek segítségünkre – áll a STILE Interio trendelőzetesében. Az erdőben talált „kincsek”, termések bátran kombinálhatók a zöld mélyebb árnyalataival, a vörös mintákkal, a skótkockákkal, és a mézeskalácsokkal.

Az Arena Plaza a klasszikus helyett idén egyedi megoldást választott: a bevásárlóközpont 21 üzlete által megálmodott karácsonyfa teszi még inspirálóbbá az év végi vásárlást. A különleges fákat a Naracamicie, a Neckermann, a L’Occitane, a Baci Lingerie, a GUESS, a STILE Interio, a Coffeeshop Company, a Swarovski, a McCafé, a H&M, a BATA, a Libri, a Demmers, a HÖGL, a Stenders, a Samsonite, a Douglas, az Orex Óra-Ékszer, a GAS, a The Body Shop és a Starbucks díszítette fel. A karácsonyi dizájnban az üzletek egy-egy ikonikus terméke is helyet kapott, a L’Occitane például kézkrémekkel, a Demmers teával, a Starbucks pedig kávéspoharakkal tette még különlegesebbé a karácsonyfákat. Kezdődik a visszaszámlálás: a meglepetések beszerzése közben érdemes tenni egy kis kitérőt, hiszen akár még ajándékötletekre, vagy díszítési tippekre is szert tehetünk a karácsonyfák láttán!

Szólj hozzá

divat karácsony extravagáns karácsonyfa Arena Plaza