2014. ápr 15.

Neked is Nike Air Max kell? Indulás az Arena Plazába!

írta: rckostar
Neked is Nike Air Max kell? Indulás az Arena Plazába!

A legtöbb Nike Air Max két hétig, egy helyen!

Mostanra már minden trendkövető tudja, hogy idén egy jó sportos lábbeli kötelező. A sportcipők meghódították a hétköznapokat is, ezért itt az idő, hogy mi is beszerezzünk egy időtálló darabot! Az Arena Plaza megújult, kibővült Playmax üzletében április 12-25. között 88 féle Nike Air Max közül válogathatunk!

Nike Air Max - 27 éve menő!

A divat évről évre képes a megújulásra, a felfrissülésre és a radikális változásokra, de van, ami nem változik és örökre gardróbunk alapdarabja marad. Nem vitás, hogy a ’80-as évek végén a Nike nagyot dobbantott első, legendás Air Max kollekciójával. A légtalpas lábbeli sikere azóta is töretlen: a színes, vidám és kényelmes sportcipők az egész világot meghódították.

CLP_Nike_1.jpg

88 féle Nike Air Max egy héten át!

Az Arena Plaza első emeleti Playmax üzlete megszépülve, még tágasabb terekkel várja a Nike Air Max rajongókat 2014. április 12-25. között. Az üzletben két hétig minden az ikonikus amerikai cipőről szól: 88 féle Air Max közül választhatnak a fanatikusok, vagy azok, akik szimplán egy kényelmes és menő cipőre vágynak. Figyelem: ekkora kínálat még nem volt, nem lesz egyszerű választani! Ráadásul az Air Max hetek keretén belül a Playmax meglepetésekkel is készül, érdemes résen lenni!

Szólj hozzá

színes cipő sportcipő választék Nike Air Max Arena Plaza