2014. aug 28.

Megviselte a nyár az arcbőröd? Itt a megoldás!

írta: rckostar
Megviselte a nyár az arcbőröd? Itt a megoldás!

Az új évszak beköszöntével nemcsak a ruhatárunk, hanem a bőrünk is igényli a megújulást. Erős napsütés, fokozott verejtékezés, száraz levegő, klóros víz - a várva várt nyár nyomot hagy arcunkon is, amit sokszor észre sem veszünk. Miután a ragyogó barnaság megkopik, jelentkeznek a problémák: bőrünk száraz, durva tapintású lesz, megjelenhetnek rajta pigmentfoltok és apró pattanások is.

ARTISTRYT Advanced Skin Refinisher.jpg

A megvastagodott hámréteg nem engedi lélegezni a bőrt, így az fakóvá, fénytelenné válik. Sokan rohannak ilyenkor a kozmetikushoz és kérnek hámlasztó lézeres kezeléseket. Ezek a beavatkozások bár nagyon látványosak, de költségesek és körülményesek is. Hála az Amway-nek, már nem kell plasztikai sebész, vagy kozmetikus ahhoz, hogy arcbőrünk ragyogó, selymes, puha és hibátlan legyen. Elég egyetlen szérum, az új ARTISTRY™ Advanced Skin Refinisher.

A TERMÉKRŐL

Az ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE termékcsalád legújabb tagja, az Advanced Skin Refinisher szérum azonnal megszünteti a fakó bőrt, egységesebbé, simábbá varázsolja a bőrfelszínt, kémiai beavatkozás nélkül.

„Instant wow”-hatás

A krém különleges formulájának köszönhetően már az első használat után kifejti hatását, hála az optikai kiegyenlítőnek a pórusok kevésbé láthatóak, a bőr simábbá, fiatalosabbá, élettel telibbé válik. A lencsekivonat tovább fokozza a látványos eredményt, segít összehúzni a pórusokat, emellett gazdag antioxidánsokban is.

Tea, csillaggyümölcs és zab a selymes bőrért

A szérum sikere a gyors megoldást nyújtó összetevők mellett abban rejlik, hogy olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek rendszeres használat mellett meg is szüntetik az elkendőzni kívánt problémákat. A Java teakivonat a pórusok mélyén fejti ki faggyútermelést szabályozó hatását. A csillaggyümölcs leveléből nyert hatóanyagok pedig segítenek a bőr összképének tartós javításában, összehúzzák a pórusokat és egységessé teszik felszínét. Ebben segít a szabadalmaztatott zabkivonat is,amely a hozzáadott cukorral együtt gyengéden hámlaszt, így megakadályozza a pórusok elzáródását, ezáltal a mitesszerek képződését is. Az eredmény sima, selymes, ragyogó arcbőr, amelyen még a smink is sokkal jobban mutat! Ár: 20 400 Ft (30 ml)

Használat

A szérumot reggel és este a megtisztított és tonizált bőrre vigyük fel, használjuk utána kedvenc ARTISTRY™ hidratálónkat.

Szólj hozzá

kozmetikum arcbőr Amway