2013. sze 20.

A vérsejtjeid is divat után szomjaznak? Olvasd a Fashion Crush blogot!

írta: rckostar
A vérsejtjeid is divat után szomjaznak? Olvasd a Fashion Crush blogot!

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként indított trendblogot az Arena Plaza! A Fashion Crush szerzője a Randikommandó című műsorból is jól ismert stylist, Lendvai Lilla. A divattal és stílussal foglalkozó blog tartalma, témaválasztása, látásmódja lendületes, fiatalos és trendi: az Arena Plaza már nemcsak kínálja, hanem diktálja is a divatot!

Fashion Crush fejléc.jpg

Szakértői tippek és a trendi megjelenéshez szükséges ruhadarabok egy helyen? Mostmár igen! Közel 200 világmárkát felvonultató választék, emellett stílustippek, divathírek, szett-ajánlók - mindez az Arena Plazától! Végre egy bevásárlóközpont, amely szakértő segítségével kalauzol minket a divat világában. A blog olvasása shoppingolás előtt kifejezetten ajánlott!

„Lendvai Lilla vagyok, stylist. Szenvedélyem a munkám, a divat és a stílus izgalmas találkozása inspirál és motivál. Meggyőződésem, ha mindennapjainkban csak egy kicsivel több szerepet kap saját stílusunk kialakítása, és ezáltal jobbá válik a megjelenésünk, máris boldogabbak vagyunk” – olvashatjuk Lilla bemutatkozását a blog bevezetőjében. A stylist szenvedélyéről és páratlan stílusérzékéről hétről-hétre meggyőződhetünk a posztok olvasásakor.

 „Szeretnénk minél több segítséget nyújtani vásárlóinknak, hogy eligazodhassanak a divat állandóan változó világában. Széles kínálatunk mellett a Fashion Crush blog kiindulópont lehet az olvasóknak ahhoz, hogy rátaláljanak saját stílusukra” – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere a blog indulása kapcsán.

A folyamatosan frissülő Fashion Crush blogon most többek között a farmer- és szépségtrendekről, az őszi divatról és a punk stílusról olvashatunk. Tartsanak velünk!

Szólj hozzá

blog divat Arena Plaza Lendvai Lilla Fashion Crush